1. Anasayfa
  2. Espor

2023 Yaz Mevsimi Finali Bilet Fiyatları Açıklandı

Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi Finali bilet fiyatları açıklandı! 12 Ağustos'ta İzmir'de gerçekleşecek final için biletler 28 Temmuz'da satışa çıktı. Detaylar burada!

2023 Yaz Mevsimi Finali Bilet Fiyatları Açıklandı
0

27 Temmuz Perşembe günü akşam saatlerinde Lolespor’un resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurulan Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi Finali’nin yeri ve zamanı kesinleşmişti. Heyecanla beklenen final karşılaşmasının yanı sıra, 28 Temmuz Cuma günü itibariyle bilet fiyatları da açıklandı.

Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi Finali Bilet Fiyatları ve Satış Detayları

12 Ağustos Cumartesi günü İzmir’deki Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi Finali için biletler, 28 Temmuz Cuma günü saat 19.00 itibariyle satışa sunuldu.

Resmi web sayfası olan 92. İzmir Enternasyonal Fuarı 2023 üzerinden temin edilebilecek Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi Finali bilet fiyatı, KDV dahil 240 TL olarak belirlendi.

Bu heyecan dolu final müsabakasında DenizBank İstanbul Wildcats takımının rakibi ise merak konusu. Espor severler, büyük finalde sahne alacak olan takımların mücadelesini dört gözle bekliyor. DenizBank İstanbul Wildcats’in final serisindeki rakibi ise 4 Ağustos Cuma günü oynanacak olan Eternal Fire – FUT Esports yarı final serisinin kazananı ile eşleşecek. Final serisi ise 12 Ağustos Cumartesi günü oynanacak.

Siz de 2023 Yaz Mevsimi Finali ile ilgili düşüncelerinizi ve tahminlerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizlerle ve diğer okurlarla paylaşmayı unutmayın!

https://kubilayberkaslan.com.tr

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Espor Nedir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir